2 Eylül 2012 Pazar

Filmin mekanı Paris..Filmin izlendiği mekan Pera..





















İstanbul'da yaşıyor olsanız yapılabilecek birçok seçeneğin önünüze sunulacağı bir gerçek..Sanatın birçok alanında yapılan aktiviteleri İstanbulda bulabiliyorsunuz.Bunlardan bir tanesi de Pera'da Fransız Kültür merkezinin ve Pera filmin düzenlediği "Şimdi Paris" isimli Paris filmleri etkinliği..

Bir aya yakın süre Paris'i farklı yüzleriyle ele alan yönetmenlerin filmleri gösterilecek.Paris'i her haliyle yaşamak isteyenlerin gitmek isteyeceği bir etkinlik olacaktır.Gösterilecek olan filmlerden birkaçı woody allen'ın en iyi filmlerinden bir tanesi olduğunu düşündüğüm ve Paris'i en güzel tasvir eden film " Midnight in Paris", bunun dışında" 2Days in Paris","Endülüs" "Paris" gibi filmleri izleyebilmek mümkün.
Paris'e doyacağınız kesin..
14 eylülde başlayacak olan sinema keyfini İstanbul'da yaşayıp da kaçırmayacak olan kişilerden birisi olabilirdim ama maalesef bunun da sadece yazısını yazabiliyorum.
Bu arada Lana Del Rey'in Paris parçasının bu temaya uygun olacağını düşünüyorum.Bu yüzden videoyu ayrıca paylaşmak istedim.Take me to Paris..
Pera'da bu keyfi tadacak olanlara şimdiden iyi seyirler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder