22 Nisan 2012 Pazar

Kravitz Türkiye'ye gelirse yine yeniden!!

Ortaokuldayken dinlemeye başladığım ve hayran olduğum müzisyenlerden bir tanesidir Leonard Albert sahne ismiyle Lenny Kravitz..
Afro saçları, güneş gözlükleri ve eline aldığı gitarıyla "cool rocker" profili çizen bu insanın müziğini dinleyerek müzik zevkimin şekillendiğini söylemeliyim.
Again, are you gonna go my way,california, fly away,calling all angels gibi çok iyi parçaları bestelemek yorumlamak herkesin harcı değil bununla birlikte oyunculuk,tasarımcılık gibi alanlarda da kendisini gösteren bu yetenekli ismin önünde saygıyla eğilirsiniz sadece..
Lenny Kravitz 2008 yılında İstanbul'da bir konser vermişti.Bu sene yine yeniden bir müzik ziyafeti yaşatacak gibi görünüyor.Eylül ya da ekim ayında gelmesi bekleniyormuş.Haberin kaynağı sağlam.İzlediğim programın birinde organizsazyon şirketleri planlarından bahsederken, Lenny Kravitz'in konserinin müjdesini verdi birtanesi.İstanbul'un bu sene müziğe doyacağı kesin..
Gitme şansım olur mu bilmiyorum ama çocukken aşık olduğum bu insanın  konserine gidip parçalarına eşlik etmeyi çok isterim..
Kravitz coşgusunu yaşamak bir başka olacaktır kesinlikle!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder